Wie zijn wij?

Wij zijn Henny en Ben Baks, liefhebbers van het buitenleven en de natuur, woonachtig in de mooie Achterhoek, nabij de Duitse grens. Behalve aan die mooie streek zijn wij ons leven lang al verknocht aan de zee, kust en duinen. In het bijzonder  aan de prachtige Nederlandse Waddeneilanden

In 2014 hebben wij bij de bekende chaletbouwer Arcabo te Nieuw Leusen-NL  een luxe Chalet type “Charleston” laten bouwen.  Wij hebben daarvoor een eigen standplaats  op de geheel gerenoveerde camping Loodsmansduin op het waddeneilandeiland  Texel.  De camping ligt in  een prachtig duingebied in het uiterste Zuid-Westen van het eiland, vlak bij zee en het schilderachtige plaatsje Den Hoorn.

Het chalet is van alle luxe voorzien ( complete keuken met toebehoren, inloopbad /douche) en het is gezellig naar onze eigen smaak ingericht. Wij, dat wil zeggen  onze kinderen, kleinkinderen en wijzelf, verblijven  regelmatig in het chalet, maar van aanvang af hebben wij ook aan derden verhuurd en zullen dat blijven doen. U heeft dus ook de mogelijkheid  om te genieten op een mooie  en rustige plek op de duincamping Loodsmansduin. De camping is goed geoutilleerd en het is er voor jong en oud gezellig toeven!  In de verhuur richten wij ons met name op gezinnen met jonge kinderen en oudere echtparen.

Alle verdere informatie, foto’s , verhuurvoorwaarden en prijzen, vindt u elders op deze website