Algemene Informatie

Verhuur

Wij verhuren het chalet aan maximaal  4  volwassenen waarvan de hoofdhuurder  minimaal 25 jaar is ; dit wordt ook zo voorgeschreven door de Camping Loodsmansduin teneinde het familie- en kindvriendelijke karakter van de camping te waarborgen.

Parkeren

Parkeren is alleen toegestaan op de nabijgelegen P Plaats   van het terrein de Spreeuw. Daar zijn voor het vervoer van uw bagage  naar het chalet  karretjes beschikbaar. Het is niet toegestaan met auto’s in het duin te rijden,  het chalet is daarom niet direkt met de auto bereikbaar, wel loopt er vanaf de klinkerweg  een voetpad van ca 30 meter naar het chalet.

Huisdieren

Huisdieren worden niet toegelaten.

Faciliteiten camping

U kunt gebruik  maken van alle faciliteiten van de Camping Loodsmansduin; zie de beschrijving elders op deze website. U dient zich wel te houden aan de regels van de camping zoals u die bij aanmelding  krijgt uitgereikt.

Afstand tot het strand

Ca 3 km over verharde  weg ; voetpad door de duinen ca 2.5 km: duinovergang Paal 9

Aankomst en vertrektijd

De aankomsttijd is 1500uur en de vertrektijd 10.00uur. U kunt zich aan- en afmelden zich bij de receptie van de camping waar u ook de sleutel, de slagboompas en (toeristische) informatie krijgt overhandigd;

Linnengoed

Om redenen van hygiëne  huren wij voor onze gasten de benodigde sets  bedlinnen, kosten  € 9,00 pp incl btw.  Bad- en keukendoeken kunnen tegen meerkosten ook worden gehuurd maar u kunt  ook zelf meenemen.

Schoonmaken

De kosten van de eindschoonmaak  zijn dus  in de huurprijs inbegrepen. Wij gaan er vanuit dat u het chalet  netjes en opgeruimd achterlaat.

Toeristenbelasting

Deze is niet verschuldigd.

Vertrek

Bij vertrek verzoeken wij u vriendelijk het navolgende in acht te nemen.

  • De koelkast legen en schoonmaken en uitzetten door de thermostaatknop op nul te draaien.
  • De vaatwas schoon in de kastjes opbergen
  • stofzuigen, dit is zo onze deal met de schoonmaakster;
  • Bederfelijke eet- en drankwaren verwijderen.
  • Ramen en deuren sluiten en de thermostaatknop van de verwarming op 10C zetten. Bij warm weer de gordijnen sluiten.
  • Tuinstoelen opruimen
  • Linnengoed opruimen en in slopen bij de keukendeur neerleggen: NB de moltononderleggers moeten blijven liggen evenals de onderkussenslopen; deze behoren niet tot het te wisselen linnengoed maar worden afzonderlijk vervangen.
  • Vuilnis wegbrengen naar de daarvoor bestemde containers op de P plaats
  • Afmelden bij de receptie van de camping en de sleutel en slagboompas inleveren.

Schade

Indien er schade ontstaat aan het chalet of de inventaris verzoeken wij u ons dat te melden zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de opvolgend huurder daarvan geen hinder ondervindt.