Prijsoverzicht en beschikbaarheid

Klik hier voor de beschikbaarheidskalender en het prijsoverzicht (U wordt doorgelinkt naar de website www.op-texel.nl.)

TOELICHTING PRIJZEN en BOEKINGSVOORWAARDEN:

De  aan u in rekening te brengen huurprijs is inclusief een bijdrage in de eindschoonmaakkosten.  Daarnaast zullen door ons aan u alleen nog apart in rekening worden gebracht de kosten van de verplichte huur van bedlinnen á € 9,00 persoon per huurperiode. Alle bijkomende faciliteiten, zoals WIFI, wasmachine en droger, kinderbedje en kinderstoel e.d zijn  gratis. Verblijfsbelasting wordt evenmin in rekening gebracht

In de  prijslijst  die u hierna kunt downloaden wordt uitgegaan van dagprijzen, waarbij voor week, midweek en weekend speciale prijzen kunnen gelden. Kortere/afwijkende huurperiodes zijn mogelijk! In de vakantieperiodes houden wij ons wel zoveel mogelijk aan de indeling week/midweek/weekend.

Voor gewenste afwijkende periodes gelieve u met ons te overleggen via de mail (baibaks@upcmail) of telefoon (0651385962)

De prijzen voor 2020 zijn inmiddels ingevoerd in de boekingskalender en er kan dus gereserveerd worden!