Ons chalet

Klik hier voor beoordelingen van onze gasten!

Ons 5  persoons-chalet van 50m2 is compleet en luxe uitgerust en heeft de volgende voorzieningen:

Ruime woonkamer met schuifdeuren en gezellige inrichting;

Luxe open keuken, voorzien van 4 pits gastoestel, combi/oven-magnetron , koelkast , vaatwasser, koffiezetapparaat; in de berging staat U een electrische barbeque Weber Q1400  ter beschikking, uiteraard  alleen voor buitengebruik (houtskool- en gasbarbecues en open vuur zijn op de camping niet toegestaan);

Twee slaapkamers: één met een dubbel boxspringbed van 2x 200x80cm en één voorzien van een stapelbed van 2x 200x80cm plus opklapbed. Wanneer deze is opgeklapt is er  plaats voor een kindercampingbedje(in het chalet aanwezig). Alle bedden zijn voorzien van degelijke matrassen en dekbedden; er is dus slaapruimte voor 5 personen,

Badkamer met hangtoilet , wastafel en combi-inloopdouche/bad (uniek voor een chalet);

Inpandige berging van ca 2x10m, met wasautomaat en droger en ruimte voor twee (ook op de camping te huren) fietsen;

een gemeubileerd zitterras van 270/400cm bij de schuifdeuren met uitloop naar de berging; het chalet is zo geplaatst dat het terras praktisch de hele dag zon heeft. Terrasstoelen, tafel en zonneparassol zijn aanwezig;

Centrale verwarming in alle ruimten;

TV flatscreen met kabelaansluiting met ca 40 kanalen Nederlandse en Duitse zenders; Hifi muziek/radioinstallatie, inclusief dvd/cd/usb/iphone  opties;

WIFi: eigen aansluiting  van chalet  in huur inbegrepen;

Parkeerplaats in de onmiddellijke nabijheid.

Verdere details ziet u hieronder ( of hiernaast) op de plattegrond:

IMG_2307a